De kracht van de waterval zijn de druppels die samenwerken
Postweg 366, 5915 HK Venlo | T +31 6 1046 3011 | E vera@waterfall business support.nl
afbeelding-quote

De mens in het bedrijf

De kracht van Waterfall is dat wij onze theoretische kennis combineren met onze  jarenlange ervaring  in de praktijk. Bij elk vraagstuk waarin de medewerker een rol speelt zoeken we naar de optimale oplossing. Wij vormen de unieke brug tussen wat de mens drijft en wat jouw praktijk in industrie en techniek nodig heeft voor duurzaam succes.

Persoonlijke coaching

De unieke geschiedenis van elke persoon, vaak minder bewust aanwezig, speelt een belangrijke rol in het handelen. Waterfall maakt door intensieve coaching de effecten van het minder bewust handelen zichtbaar. Op het moment van herkenning en erkenning door jezelf start jouw eigen veranderingsproces, jouw persoonlijke groei.

Waterfall werkt hierin samen met Stemkens.com dat is geaccrediteerd door de Insights Corporation voor toepassing van het totale Insights Discovery programma.

Gedragsvoorkeuren profiel

Om in eerste instantie jezelf beter te leren kennen stellen wij een gedegen persoonsprofiel op. Inzicht in jezelf bevordert ook inzicht in de ander.  Dit biedt een unieke basis om vervolgens in het bedrijf een 360° feedback analyse op te stellen.

Een extra voordeel is dat door werken met dezelfde intensieve mehode voor persoonsprofielen  een “gemeenschappelijke taal” ontstaat in het bedrijf waarmee effecten van de gedragsvoorkeuren in de dagelijkse praktijk ten volle benut kunnen worden.

Juiste mens selecteren

Juiste medewerkers aanstellen is van essentieel belang. Waterfall is sterk in het vertalen van beleid naar concrete selectie-eisen. Het persoonsprofiel vormt in combinatie met een assessment en capaciteitenbeoordeling een prima ondersteuning in het selectieproces.